Onderhoud en reparatie

Uw auto zal worden gerepareerd of onderhouden worden door een ervaren en vakbekwame monteur. Daarbij gebruiken wij OEM-onderdelen (OEM Original Equipment Manufacturer) om de kwaliteit van het onderhoud en de reparatie te waarborgen. Door regelmatig onderhoud blijft uw auto in goede conditie en komt u niet voor onaangename verrassingen te staan. Natuurlijk is het ook mogelijk om uw auto te laten uitlezen. In samenwerking met onze leveranciers hebben we dan ook een brede dekking voor vele merken voertuigen, om een snelle en deskundige diagnose te stellen. Zodat u snel weer mobiel kunt zijn.

APK-keuring hebben we niet in huis. Dit laten wij doen bij een nabij gelegen onafhankelijk keuringsstation. Een groot voordeel van een onafhankelijk keuringstation is dat ze geen reparaties uitvoeren of onderdelen verkopen. Er is dus geen ander belang dan het toepassen van de wettelijke APK eisen op uw auto. Wij zorgen dat uw auto bij het keuringsstation komt te staan en hij daar gekeurd word, maar u zou ook zelf naar een onafhankelijk keuringsstation kunnen gaan en mocht er dan wat met uw auto aan de hand wezen dan neemt u gewoon contact met ons op.

Ook is het bij ons mogelijk uw auto van binnen te reinigen. Voor de buitenzijde hebben we dan ook een polijstmachine om uw lak weer naar een nieuw staat terug te brengen. Voor de stoffen binnen bekleding maken we gebruik van een extractie machine, hiermee is het mogelijk om vlekken en dergelijke uit de bekleding weg te halen. We hanteren geen vaste prijs voor het reinigen. Het is namelijk per auto afhankelijk wat de prijs zal zijn.