Wie zijn wij ?

Wie zijn wij??

All About Cars is een jong en dynamisch bedrijf dat zich bezig houd met onderhoud en reparatie van alle merken personenwagens. Het bedrijf is medio 2013 gestart door Laurens Jan Lensen en sinds oktober 2013 gevestigd aan de Setheweg 11 in Meppel.

Wat kan u van ons verwachten??

Service staat bij ons voorop! Zo hebben we onze haal en breng service* van uw auto. Dit houdt in dat we ‘s morgens rond 8 uur uw auto halen, naar gelang het u uitkomt. En brengen wij uw auto, afhankelijk van de reparatie, aan het einde van de dag weer terug. Deze service is geheel kosteloos!

Reparatie op een passende manier! Uw auto wordt gerepareerd door een vakbekwame autotechnicus. Maar voor we met de reparatie beginnen, nemen we eerst met u contact op over de eventuele kosten. De reparatie zal altijd in samenspraak met u plaatsvinden.

Maar ook de prijs is belangrijk! Het pand waar All About Cars is gevestigd, is gezamenlijk pand met Taxi de Reest. Op die manier kunnen wij de kosten voor de huisvesting laag houden, waardoor wij een uurtarief kunnen hanteren van slechts € 38,50 ex btw.

Kortom, samen met u willen wij zo goed mogelijk voor uw auto zorgen!

*Ophaal service alleen voor Uffelte en Havelte. Het voertuig dient verzekerd te zijn en te voldoen aan de wettelijke eisen voor het gebruik op de openbare weg.